KALAP JAKAB
"báb-koncert"

A
KALAP JAKAB együttes

bemutatja
PULI
című 2016-os új zenés gyerekműsorát
Műsor MEGRENDELÉSE:

+36-20-323-0641


A gyermekek zenés előadás keretében ismerkedhetnek meg a 9 magyar kutyafajtával, köztük a közkedvelt PULI-val.

Mesekoncert, NEM CSAK GYEREKEKNEK!
Hozd el szüleidet is, mert ezen az előadáson Apukád sem fog unatkozni! ;)

FOTÓ
(photo)FILM / VIDEÓ
(movie / video)


KALAP JAKAB "báb-koncert"
A KALAP JAKAB együttes a folk-világzene sokszínűségét ötvözi a magyar hagyományokkal, kialakítva ezzel sajátos egyedi stílusát, mely nagy sikert arat a gyermekek és szüleik körében. Magával ragadó előadásmódjukat átszövi az állandóan jelen lévő zenei és színpadi humor, mely egyúttal könnyen emészthetővé teszi a népzenei elemekre épülő produkciót.A KALAP JAKAB produkció története
A KalapJakab Bábszínház rövid története alatt hatalmas népszerűségre tett szert a gyermekek, a szülők ( 8 teltházas Sicc-Macskamese előadás a Dumaszínházban ) és a pedagógusok körében. Zenés báb darabjai méltán vívták ki a közönség szeretetét és honosítottak meg egy könnyen befogadható új stílust a bábszínházak palettáján. A társulat motorja Kalap Jakab, nagyon jó érzékkel nyúl ismert karakterekhez, de saját alakjait is élvezhető, friss, szellemes köntösbe csomagolja.BUGAJAKAB - "EBENGUBÁK"
CD lemez + m e s e k ö n y v

A Julius-K9 hanglemezzel bővített mesekönyvet kínál a kilenc magyar kutyafajtáról. A páratlan kiadvány csodálatos rajzokkal, történetekkel, és igényesen hangszerelt, népzenei elemeket tartalmazó gyermekdalokkal mutatja be a Hungaricumnak számító magyar kutyafajtákat. A CD dalai a Bugajakab Együttes előadásában szólalnak meg. A szerzők, Jakab Zsolt és Sebő Gyula, valamint a Julius-K9 értékesítő csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a gyermekeket már óvodás korban, meséken keresztül terelgesse a felelős állattartás irányába. Nem véletlen, hogy a mesekönyv összeállításában a példaértékű állatvédelmi tevékenységet folytató Ebárvaház Nonprofit Egyesület is részt vállalt. Dina András illusztrációihoz többek között az Ebárvaház lakói is ötleteket adtak. Az elsősorban óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló könyv címe: Ebengubák!
> > > CD RENDELÉS < < <
A NAGYSZÍNPAD.HU oldalt a NAGYSZÍNPAD KONCERTSZERVEZŐ IRODA működteti.
A NAGYSZÍNPAD.HU Csapat célja, hogy olyan hazai produkciók működését segítse, melyek szórakoztatóak, ám valós értéket közvetítenek.
KONCERT RENDELÉS ÉS INFORMÁCIÓ: +36-20-323-0641